Da Nak abis exam

Alhamdulilah setakat ni saya telah menjawab 3 paper..Harap-harap dapat keputusan exam ni lebih baik pada sem lepas..dipermudahkan..amin..

Walauapapun keputusan nanti terima seadanya, kita akan dapat setakat mana yang kita usahakan..

Apa yang penting sekarang kita dah berusaha, tinggal doa dan tawakal je lagi...mAcam-macam kerenah la musim exam ni..time nak exam msti macam-macam kuar soklan spot..da la soalan-soalan yang spot tu tak sama..ish3...terpaksa jugaklah bace semua..tapi tak semua pun baca..huhu

Exam kali ni rasa tenang je..buleh jwab ke tak leh jawab ke..betul-betul berserah..janji dah berusaha seadanya..heheheh

tinggal satu paper je lagi..6 hari bleh prepare..suke..=)..smoge dengan masa yang panjang ni dpat la dmanfaat betul2..tp malm ni nak rehat-rehat dulu..esok nak start insyaAllah...


Nanti cuti 3 minggu lak..nak buat ape rrrrrr??kene buat perancangan ni..tak sabarnye nak balik..huhu..

ade 2 jemputan reunion dua-dua sekolah lame..yang kelantan 30 mei 2009 kat Tamn Tengku Anis, tak pergi kot..tak sempat..yang terengganu 3 Jun 2009 kat lagoon Masjid Terapung..yang ni insyaAllah..kalu ade mase nak p kot..bulh jumpe kwan2 lame..shabat-shabat ku rindu kat kamu smue

Comments

Popular Posts