NosTalGia di KOSPINT


Bismillah..

Sedang duk menung-menung..ingat la plop kat KOSPINT ..rindunya....my previous school..
x sangka hampir 4 tahun telah meninggalkan sekolah kesayanganku..

macam-mcam kenangan duk kat sane ..hhuhu
kawan-kawan semua bez2..x boleh dicari ganti..betapa kukuhnya persahabatan pada suatu ketika dahulu..kalu sorang sakit semua merasainya..wat salah ramai-ramai..wat jahat pun ramai-ramai..

rindunya..tapi lama dah x berhubung dengan mereka semua lost contact adoyaii..tapi kalau tbe2 terserempak msti borak panjang huhu..


form1..form 2...form 3..and lastly form 4 sekejap..

form 3 paling bez..kene denda ramai-ramai..kne cubit di Cikgu Norisah(cg mathematic yang paling aktif..huhuhu) yang ni sebab lambat datang kelas..huhu..

pastu kene cubit jugak masa ponteng satu dorm tak pegi kuliah jumaat..(tidow..sebab letih baru abis kelas..) pengetua datang bilik ketuk pintu..teruss kene denda x leh pergi tengok Nur Amalina Che BAkhri datang kat Ganu tika tu..hehehhehe..semua kawan-kawan pergi kami satu dorm H x leh pergi waawawa..


Kene round padang sekolah pun ade satu batch sebab ape ntah..lupe..asyik kene denda je..sebab keberkatan kene denda di cg Norisah ni ramai la dapat A dalam MATH huhu..thanz teacher..we remember it..

Time form 4 nak kene pindah..sedih sangat....hati ni memang berkeras x nak pergi tapi nak buat camne kehendak ibu bapa perlu dituruti..

Nangis air mata darah sekali pun keredhaan ibu bapa keredhaan Allah. ermm...

Comments

shamal said…
sapa kamu...memg btul.kngn kt kospint sgt indh..
mmg x leh nak lupe..lain pd yg lain,smue bezz..walaupun kne denda..hehhe..
syAfA said…
kita kena round sebab guna dewan 1 hari masa jamuan sampai x masuk kelas..hehe

Popular Posts