Konsert 12 Jam


Oh Malaysiaku tercinta

Macam mana ni..lulus plak konsert yang tak berfaedah ni. Bila ada perarakan dan perhimpunan ada je peraturan dan bantahan dibuat. Ni wat konsert ntah apa-apa lulus plak. Menakutkan.. bukan calang-calang penyanyi yang datang...penyanyi yang suka nyanyi lagu yang berunsur lucah plak tu..ermm..pening2..

kalau nama dah konsert, mesti sesak orangnya, campur aduk pulak laki ngan pompuan, lagilah..pastu menggalakkan perbuatan-perbuatan maksiat yang lain, minum arak, sek bebas dan banyak lagi. Tak lama lagi tambah pulak kes buang anak. Kes buang anak lepas Valentine Day pun belum selesai. Tambah ngan konsert-konsert besar camni..kite tunggu dan lihat 3 bulan akan datang pulak kemunculan kes pembuagan bayi.

Konsert dinamakan '12 Hours Live with Chivalry' pada 15 Mei ini dijadual berlangsung di Arena Tertutup Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Tak silap saya, 15 Mei merupakan Hari Pengistiharan Negara Israel..Andainya Malaysia wat konsert time tu..kita macam sama-sama rai tanpa kita sedari. Orang Yahudi mesti tersengeh sorang-sorang.

Mari kita renungi petikan lirik dua lagu Pitbull.

Budaya seks bebas dan menggalakkan sesi seks beramai-ramai.

Forget about your boyfriend

And meet me at the hotel room

You can bring your girlfriends

And meet me at the hotel room (x2)

Bring your girls, whatever the night

Your man just left, I'm the plumber of the night

I'll check your pipes, oh, you're the healthy type

Well, here goes some egg whites

Now gimme that sweet, that nasty gushy stuff

Let me tell you what we gon' do

2 plus 2, I'm gonna undress you

Then we're gonna go 3 and 3,

you gon' undress me

Then we're gon' go 4 and 4,

we gon' freak some more, but first

(Lagu: Hotel Room Service)

Menggalakkan budaya hisap ganja dan pengambilan dadah sebagai rekreasi

I Smell That Sticky Icky

Who Got That Sticky Icky

I Got That Sticky Icky, Icky, Icky

Who Got That Sticky (Me Too)

U Know Tha Drill

Break It Up

Roll It Up

Light It Up

Smoke It Up

Now Puff, Puff Pass Wit Yo Punk Ass

U Messin Up The Rotation

That Thang There Burnin Fast

This Ain't A Joke, Stop PlayinMessed Up

High As A Kite

Now Roll The Next One

And Pass Me The Light

Cuz We Ready (Fa Sho)

Ready (To Go)

Ready (To Blow)

Let's Roll It's Heavy Cake And Druggin It

So Heavyweight We Smuggle It

Puff, Puff Pass Wit Yo Punk Ass

(Lirik lagu Sticky)


Jom tengok (link 1) (link 2)

Comments

Popular Posts