Single

Lama sudah tak menconteng sini
.
Ok saje nak cakap saat aku conteng sini aku masih single huhu..harap2  orang dah tak follow blog ni..

Terbaca ada orang post sal jodoh..katenya solat tahjud doa banyak2 kalu nak jumpe jodoh

Aku pun terfikir adakah sebab tu aku tak jumpe2 jodoh lagi ye..sebab Allah dah reservekn yang terbaik untukku tapi aku yang langho kurang amal ibadah sebab tu masih terhijab..tapi hakikatnya memang belum bersedia even umur dah lanjut kot..

Tu je nak cakap sebab ramai dah kawan2 dah kawen

Aku belum kawen tapi aku ad aim aku x capai itu akan capai bende lain

Comments

Popular Posts